• 6 december 2021 12:59

Radio.NL zoekt redactieleden M/V.

mrt 30, 2015

771845_bodytext_image_RadioPunt-NL300-300.jpg

Radio.NL is de mediasite van Nederland. Dagelijks bekijken tienduizenden mensen op Radio.NL het laatste nieuws op het gebied van radio, televisie, satelliet en meer uit Nederland en de rest van de Wereld. Wegens uitbreiding van de website zijn wij op zoek naar redacteuren (m/v) die het leuk vinden om nieuws te zoeken en te maken.

Kun je één van de volgende vragen met ja beantwoorden? Dan zijn wij op zoek naar jou.

– Weet je veel van kijk- en luistercijfers?
– Wil je ervaring opdoen in de media?
– Werk je in media, bijvoorbeeld bij een radio- of tv-station?

– Vind je het leuk om zaken uit te zoeken?
– Heb je een uurtje per maand of meer over om te schrijven over media?

Wat vragen wij?
Enthousiasme, een gedegen kennis van het Nederlandse medialandschap. Journalistieke ervaring is geen vereiste, maar wel een leuke pre. Daarnaast beheers je het Nederlands goed, ben je vaardig met de computer en vind je het erg leuk om zaken uit te zoeken. Uiteraard ben je leergierig. Je kunt ingezet worden op een specialisme (naar eigen keuze) of op algemeen medianieuws.

Wat bieden wij?
Geen cent salaris, en van secundaire arbeidsvoorwaarden hebben we al helemaal niet gehoord. Daarentegen kom je wel in een enthousiast team terecht van radionerds die weten wat ze willen en de drive hebben om deze site nog beter te maken dan hij al is. Heb je interesse, stuur eens een mailtje met eventueel een CV. Wie weet word jij onze nieuwe collega!