• 22 september 2021 15:57

Radio.NL ook via Twitter, Facebook en Hyves

mrt 30, 2015

771847_bodytext_image_RadioPunt-NL300-300.jpg

Wie altijd op de hoogte wil zijn van het laatste medianieuws kan Radio.NL ook via Twitter volgen. Via Twitter verschijnen automatisch de nieuwste artikelen van de website Radio.NL. Daarnaast is Twitter ook een internetdienst waarmee gebruikers gratis korte berichtjes (Tweets) kunnen publiceren. Wie zich éénmaal heeft ingeschreven op de site kan gelijk beginnen met het plaatsen van berichten.

 

Andere Twitteraars (gebruikers van Twitter) kunnen er ook voor kiezen om iemand die ze interessant vinden te volgen.

Om gebruik te kunnen maken van de twitterfeed van Radio.NL moet u geregistreerd zijn bij Twitter. Vervolgens kunt u zich aanmelden voor de Radio.NL Twitterfeed. Als u nog geen lid bent van Twitter, dan kun u zich hier vrij simpel gratis aanmelden.

Naast Twitter is Radio.NL ook te volgen via Hyves en Facebook.[Radio.NL]