• 18 oktober 2021 12:19

Opinie op Radio.NL

mrt 30, 2015

Daarom biedt Radio.NL deze lezers nu via een opinieartikel de mogelijkheid om te reageren op dagelijkse ontwikkelingen in de media. Dit kan bijvoorbeeld gaan over een bepaald radiostation, een radioprogramma maar ook over de Radio en Televisiering of de Marconi-awards die op 16 september worden uitgereikt in Spant Bussum.

Maar natuurlijk kan het ook gaan over tv-programma's en/of kijk en luistercijfers. Of vindt u reclame een must of ergert u zich hier geel en groen aan.

Een opinie artikel geeft 'alleen' de mening van de auteur weer. Een opinie moet wel met de media te maken hebben. Bent u werkzaam in de mediawereld, heeft u een mening over media gerelateerde onderwerpen, en wilt u dit aan de rest van Nederland laten weten, dan is dit uw kans. Opinieartikelen kunt u mailen aan de redactie van Radio.NL. De redactie bepaalt dan of het artikel relevant is wanneer dit gepubliceerd wordt. [Radio.NL]

+++++++++++++++++

Wat vindt u van de media? Geef uw mening 15-9-2012

Radio.NL publiceert al ruim 15 jaar lang het laatste media- en entertainmentnieuws. Maar Radio.NL wil natuurlijk ook graag weten wat er leeft bij de lezers. Daarom biedt Radio.NL lezers via een opinieartikel de mogelijkheid om te reageren op dagelijkse ontwikkelingen in de media.

Dit kan bijvoorbeeld gaan over een bepaald radiostation, een radioprogramma, de Televizier-ring of de Gouden RadioRing die dit jaar op 15 november wordt uitgereikt in Spant Bussum.

Maar natuurlijk kan het ook gaan over tv-programma's en/of kijk en luistercijfers. Of vindt u reclame een must of ergert u zich hier groen en geel aan.

Een opinie artikel geeft 'alleen' de mening van de auteur weer. Een opinie moet wel met de media te maken hebben. Bent u werkzaam in de mediawereld, heeft u een mening over mediagerelateerde onderwerpen, en wilt u dit aan de rest van Nederland laten weten, dan is dit uw kans.

Opinieartikelen kunt u mailen aan de redactie van Radio.NL. De redactie bepaalt dan of het artikel relevant is wanneer dit gepubliceerd wordt. [Radio.NL]