• 18 oktober 2021 12:58

Voice of New York stapt over van Hot 97 naar Power 105.1

jul 7, 2014

Hiermee gaat de strijd tussen de jongerenzenders een nieuwe fase in.

Martinez (43) presenteerde op Hot 97 de dagelijkse middagshow tussen 15 en 19 uur. Een show die uitermate populair was. Niet alleen bij luisteraars, maar ook bij rappers en R&B zangers en zangeressen. Zij kwamen dan ook steevast langs bij Martinez als ze een nieuwe single uitbrachten. Onder meer Jay-Z, Beyonce, Kanye West, Mary J. Blige, Ne-Yo en Justin Bieber kwamen langs in de studio voor een praatje. Maar ook Bill en Hillary Clinton werden door Martinez aan de tand gevoeld.

Zo onlosmakelijk als Jack van Gelder is verbonden met het radiocommentaar van het Nederlands Elftal en Matthijs van Nieuwkerk met DWDD, zo onlosmakelijk was Angie Martinez verbonden met Hot 97. Groot was dan ook de verbazing toen “the Queen of New York radio” aankondigde te stoppen bij de radiozender.