• 18 oktober 2021 13:03

Calvin Harris volgens luisteraars Sky Radio de zomerhit van 2014

jul 4, 2014

Via de Facebook pagina van Sky Radio konden luisteraars hun favoriete zomerhits liken. De 500 zonnigste hits met de meeste likes vormen de social media hitlijst We Like The Summer Top 500. In deze hitlijst staan hits vanuit de hele wereld die bij luisteraars van Sky het ultieme zomergevoel oproepen.

Wat maakt een nummer tot een echte zomerhit?
Volgens Uunco Cerfontaine, Station Director Sky Radio "hebben zomerhits een aantal overeenkomsten. De nummers zijn vrolijk, hebben een makkelijke melodie en worden door een kleurrijke videoclip ondersteund. Daarnaast worden Zuid-Europese en Latin klanken steeds vaker gecombineerd met de huidige populaire sound, waardoor de songs het vakantiegevoel oproepen."

Sky Radio zendt de 'We Like the Summer Top 500' uit van 7 tot en met 11 juli. Van maandag tot en met vrijdag komen tussen 09.00 en 17.00 uur de 500 zomerhits voorbij die de meeste likes van de stemmers kregen. [Radio.NL]