• 18 oktober 2021 13:07

Paul de Leeuw presenteert nieuw seizoen Ranking The Stars

jul 2, 2014

De eerste drie afleveringen zijn dat onder anderen songfestival-hunk Tim Douwsma, royalty expert Marc van der Linden, GTST-ster Toprak Yalçiner, model Christina Curry en presentatrices Cilly Dartell en Milika Peterzon.

Ook Patty Brard keert weer terug. En daarnaast de Volendamse zangeres Monique Smit, Radio 6 deejay Sylvana Simons, presentator Rick Brandsteder, Sesamstraat-icoon Gerda Havertong, voormalig BZN-zangeres Anny Schilder en danseres Euvgenia Parakhina. Ranking The Stars is vanaf 20 juli iedere zondag om 21.15 uur te zien bij BNN op 3.

Paul de Leeuw: "Het belooft een bijzonder seizoen van Ranking te worden. Zo komt zelfs in één aflevering de moeder van Christina Curry, Patricia Paay, langs. Benieuwd hoe zij elkaar rangschikken."