• 18 oktober 2021 12:14

Eddy Zoëy maandag terug bij SBS6 in: Was Ik Maar Thuisgebleven

jun 30, 2014

Was Ik Maar Thuisgebleven gaat over Nederlanders wier vakantie door een een noodlottige wending in een nachtmerrie verandert. Onder anderen een passagier van het gestrande cruiseschip Costa Concordia, en een landgenoot die in Malawi werd gegrepen door een krokodil doen hun verhaal. Zoëy gaat met de pechvogels terug naar de plek des onheils.

Zoëy was voorheen actief voor BNN en RTL 5. Bij de jongerenomroep presenteerde hij onder meer Nu We Er Toch Zijn en voor RTL 5 praatte hij programma's als Expeditie Robinson en Take Me Out aan elkaar.

De 47-jarige Zoëy vindt het eigenlijk wel fijn dat hij bijna een jaar niet op televisie is geweest. "Terugblikkend ben ik erg blij dat ik tijd heb gekregen om mezelf weer uit te vinden", zegt de presentator en zanger.

"Ik heb dingen ontdekt die ik zo leuk vind dat ik daarvan geen afscheid ga nemen. Eind dit jaar ga ik weer het theater in." Hoewel de presentator, die eerder ook voor BNN en RTL 5 werkte, het leuk vindt om programma's te maken, wil hij zich niet op een discipline richten.