• 18 oktober 2021 12:54

Directeur Sky Radio Group vertrekt naar Keesing Media Group

jun 30, 2014

793381_bodytext_image_3.jpg

Bij KMG zal Alberdingk Thijm zich richten op verdere internationalisering en op de groei van digitale applicaties. Alberdingk Thijm werkte hij o.a. bij Wolters Kluwer, PCM en FD Mediagroep, voordat hij drie jaar geleden bij TMG in dienst trad als CEO van de Sky Radio Group.

De ervaring en track record van Phillip geven ons veel vertrouwen in zijn vermogen om het succesvolle Keesing internationaal verder uit te breiden en mee te nemen in onze vergaand gedigitaliseerde wereld”, zegt Fred Arp, CFO van Telegraaf Media Groep.

“Keesing heeft een geweldige niche gevonden met de puzzelmedia. In die markt zit nog verrassend veel ontwikkelingsmogelijkheid. Zo is er juist sprake van verjonging van het publiek, onder meer door de enorme mogelijkheden die de digitale platformen bieden. En we verkopen nu onze titels in zeven landen in Europa – daar liggen dus nog heel veel kansen”, aldus Philip Alberdingk Thijm.

Alberdingk Thijm blijft zijn nieuwe functie tot uiterlijk 1 oktober 2014 combineren met zijn huidige rol bij SRG, in afwachting van een opvolger.

KMG geeft haar publicaties in negen taalgebieden uit. Keesing heeft ruim 300 medewerkers in dienst, die met elkaar zo’n 86 miljoen puzzelmagazines per jaar produceren, onder ruim 600 titels die 5000 edities kennen. [Radio.NL]