• 18 oktober 2021 12:48

Videoland Unlimited landelijk van start

jun 27, 2014

Videoland Unlimited is de zoveelste nieuwe concurrent van Netflix. Ook via Videoland kan iedereen zich nu aanmelden voor Videoland Unlimited en gratis één maand onbeperkt kijken naar films en series.

Co Mast, CEO The Entertainment Group (moederbedrijf Videoland): “Het nieuwe platform overtreft alle verwachtingen, daarom nam de ontwikkeling meer tijd in beslag dan we hadden gedacht. Met bloed, zweet en tranen heeft ruim honderd man het afgelopen half jaar een compleet video on demand platform vanaf de basis nieuw opgebouwd, geschikt voor diverse kanalen. Met de feedback van de consumenten die als eerste hebben getest, hebben we het platform de afgelopen maand nog verder geoptimaliseerd.”

Arno Otto, Managing Director RTL Digital Media: “Het animo voor VOD maakt een enorme groeispurt. Dat werd duidelijk doordat de voorinschrijvingen voor Videoland Unlimited in razend tempo opliepen. We willen de rest van Nederland niet langer laten wachten op ons grote aanbod aan films en series. De consument kiest bij ons gemakkelijk zijn favoriete film of serie uit met de compleet nieuw gebouwde zoekfunctionaliteit en persoonlijke aanbevelingen. En de duizenden films en series kunnen doorgekeken worden van het ene op het andere scherm, zonder gedoe.”

Videoland komt in maart 2015 met de eerste eigen serie getiteld ‘Zwarte Tulp’. Onder andere Huub Stapel, Anna Drijver en Benja Bruijning spelen mee in het eerste kwaliteitsdrama van Nederlandse bodem exclusief geproduceerd voor Videoland. [Radio.NL]