• 18 oktober 2021 11:57

‘Eigen Huis & Tuin’ op zoek naar beste klusser en tuinier van NL

jun 27, 2014

Wie draait zijn hand niet om voor een nieuwe badkamer? Wie heeft een tuin om door een ringetje te halen? Wie steekt er elk weekend bij vrienden en familie de handen uit de mouwen?

De makers van het tv-programma 'Eigen Huis & Tuin' trekken komend seizoen elke paar weken naar een andere provincie om de beste klusser en tuinier te zoeken. Tijdens een selectiedag laten klussers en tuiniers aan presentatoren Quinty, Thomas en Lodewijk zien wat ze in huis hebben.

De talenten die als provinciewinnaar uit de voorronde komen, mogen zich direct aansluiten bij het vaste 'Eigen Huis & Tuin'-team. Samen met Thomas en Lodewijk klussen zij mee in de projecten die 'Eigen Huis & Tuin' in alle provincies aanpakt. Hoe meer indruk ze maken op de presentatoren én de kijkers, hoe verder ze komen in deze speciale talentenjacht. In de finale aan het eind van het seizoen maken zij kans op de titel 'Beste Klusser' en 'Beste Tuinier van Nederland' en 10.000 euro. [Radio.NL]