• 18 oktober 2021 12:07

SPOT organiseert tweede editie SPOT on TV

jun 25, 2014

Met als thema ‘TV, zet je wereld aan’ biedt SPOT een middag vol kennis en inspiratie waarbij alle belangrijke ontwikkelingen op het gebied van TV en online video aan bod komen.  Alle sprekers en het volledige programma worden de komende weken via de website van SPOT on TV bekend gemaakt.

Tweede editie a new breed of media onderzoek gepresenteerd
Tijdens het SPOT on TV event presenteert Deloitte de tweede editie van het onderzoek  a new breed of media, uitgevoerd in samenwerking met GfK en SPOT. Centraal in dit onderzoek staat de vraag hoe de Nederlandse consument staat tegenover TV. Is dit nog steeds voor het belangrijkste medium? Hoe is het multi screenen ontwikkeld in de afgelopen twee jaar en hoe staat het met de penetratie van Netflix en andere VOD aanbieders. Tijdens SPOT on TV 2014 gaat Marieke van der Donk van Deloitte TMT dieper in op deze vragen.

In SPOT participeren: Ster, RTL Nederland, SBS Broadcasting, BE VIACOM, SPORT1, Discovery Networks, FOX International Channels Benelux, Disney Channels Benelux, ORN, AT5, Eurosport en NBCUniversal. [Radio.NL]