• 18 oktober 2021 13:26

North Sea Jazz live op 3FM, Radio 6 en Nederland 3

jun 23, 2014

Zaterdag 12 juli vanaf 22.25 op Nederland 3
Op Nederland 3 worden zaterdag en zondag korte reportages uitgezonden met informatie over musici, interviews en veel concertfragmenten. Een overzicht van de oude helden, de nieuwkomers en de bonte verzameling van stijlen en publiek. De presentatie is in handen van Sylvana Simons, Winfried Baijens en Andrew Makkinga. Met o.a. (onder voorbehoud) Robin Thicke, Pharell Williams, Hermine Deurloo,Booker T, Alain Clark, Paloma Faith, Snarky Puppy en Quincy Jones. Op zondag Mavis Staples, Dr John, Ploctones, Outkast en Daryl Hall & John Oates

Op zaterdag 19 juli is er vanaf 23.55 voor iedereen die door het WK het North Sea Jazz gemist heeft, nog een keer het festival op een rij.

Radio 6 en 3FM
3FM zendt ieder avond live uit vanaf het North Sea Jazz Festival. vrijdag 11 juli van 22.00 tot 01.00 uur en zaterdag en zondag van 20.00 tot 24.00 uur. De presentatie ligt in handen van Rob Stenders, Coen Swijnenberg, Paul Rabbering en Domien Verschuuren.

Radio 6 Soul & Jazz is ook weer drie dagen live te horen vanaf het North Sea Jazz Festival in Rotterdam. Ook wordt de Radio 6 Icon Award uitgereikt; de vorige jaren ging die naar Marcus Miller en Maceo Parker. Deejays van Radio 6 op het festival zijn Winfried Baijens, Mijke van Wijk, Jaap Brienen, Corné Klein en Angelique Houtveen. [Radio.NL]