• 18 oktober 2021 11:51

Ontmoet radiomakers Radio 4 op Festival Classique in Den Haag

jun 21, 2014

'Een Goedemorgen Met…' start op zaterdag 21 juni met een muzikaal portret van Jozias van Aartsen, burgemeester van Den Haag. Aansluitend presenteert Hans van den Boom vanuit Sociëteit de Witte zes Miniconcerten. Het 'Zondagmiddagconcert' op 22 juni staat in het teken van Hét Hofvijverconcert dat de Avro de avond tevoren op Nederland 2 heeft gebracht.

Hans van den Boom ontvangt in een geïmproviseerde studio zes muziekgezelschappen die in eerdere edities van Festival Classique optraden of die dit jaar voor het eerst meedoen aan het festival. Hans sluit deze dag af met een verrassingsconcert om 17.00 uur.

Ernst Daniël Smid en Tim Douwsma
Maar er zijn meer radiomakers die van zich laten horen op Festival Classique. Ernst Daniël Smid is op zondagmiddag 22 juni (15.00 – 16.00 uur) de gastheer van het Buitenspeelconcert bij de Hofvijver. Zanger en presentator Tim Douwsma is zondag bij het Kinderwaterconcert bij de Hofvijver.

Festivalplein
Het Festivalplein is van vrijdag 20 tot en met zondag 22 juni weer het hart van Festival Classique. 3FM-deejay Herman Hofland zal op vrijdag en zaterdag het publiek welkom heten en diverse acts en optredens op het Festivalplein introduceren. Nathan Maris, producer bij de Roodshow op Radio 2, neemt de zondag voor zijn rekening. Bezoekers kunnen op deze dagen ook op de foto met de radiomakers. [Radio.NL]