• 18 oktober 2021 13:17

Arie Boomsma gaat KRO De Wandeling presenteren

jun 20, 2014

793037_bodytext_image_1.jpg

Arie Boomsma: ‘Wat wil een interviewer nou nog meer? Persoonlijke gesprekken voeren op prachtige plekken in het land.

Een mooier interviewprogramma dan KRO De Wandeling is nauwelijks denkbaar.’

Sander is sinds oktober 2012 presentator van KRO De Wandeling.

Vanwege de druk van de wekelijkse uitzendingen van KRO De Wandeling per jaar is er besloten om vanaf het volgende seizoen de presentatie te verdelen onder twee presentatoren: Arie Boomsma en Sander de Kramer.

Naast zijn presentatiewerkzaamheden is hij ook columnist en schrijver. Omdat De Kramer herstellende is van een virusinfectie zal hij pas later in het seizoen terugkeren. In de zomerperiode blijft hij overigens wel te zien, omdat er herhalingen van het afgelopen seizoen worden uitgezonden.