• 18 oktober 2021 13:24

Yvonne Coldeweijer vervangt Gigi Ravelli in Campinglife bij RTL

jun 18, 2014

792917_bodytext_image_9.jpg

Gigi Ravelli kon het werk van Campinglife niet meer combineren met andere werkzaamheden en stopte al na één seizoen. Daarom moest RTL op zoek naar een opvolgster voor de 32-jarige blondine.

Yvonne Coldeweijer: “Ik heb ontzettend veel zin om weer als presentatrice voor RTL aan de slag te gaan. Fantastisch om dit voor het programma 'Campinglife’ te mogen doen. Als kind heb ik vele zomers gekampeerd, dus ook dat voelt voor mij al erg vertrouwd.”

Voor deze reeks worden diverse campings bezocht in Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Nederland en België. Sander en Yvonne snuiven overal de sfeer op en wat doet de Nederlander zoal op kampeervakantie?

Campings zijn voor de blondine geen onbekend terrein. "Als kind heb ik altijd gekampeerd", zei ze in RTL Boulevard. "Mijn ouders hebben een camper, ik was kind aan huis bij de camping." Ook Janson ziet het avontuur wel zitten. "Ik ben echt heel blij met haar, nu al."

Yvonne Coldeweijer was tot juni 2013 als haar alter ego Keet! het gezicht van het nieuwe Telekids bij RTL 8. Dit deed ze tot juni 2013. In september 2012 nam zij de rol Glinda over van Chantal Janzen in de musical ‘Wicked’. Ook speelde Yvonne afgelopen jaar Ariël in de musical ‘The Little Mermaid’. Afgelopen seizoen stemden wekelijks bijna een miljoen kijkers af op ‘Campinglife’ bij RTL 4. [Radio.NL]