• 18 oktober 2021 11:58

Eigenaar LiteTV komt in Canadese handen

jun 18, 2014

“Stingray is voor ons de ideale partner om de muziekkanalen die wij hebben gelanceerd, de komende jaren te laten groeien,” reageert Robert Herder, directeur van de Archibald Media Group.

“Stingray biedt internationale schaalvergroting bij het aanbieden van content en productinnovatie, die gecombineerd kan worden met onze kennis van de lokale markt en onze ervaring met muziek tvprogrammering. Dit zorgt voor nog betere producten en diensten aan bestaande en nieuwe klanten,” concludeert Herder. Over de deal worden geen financiële details naar buiten gebracht.

De Archibald Media Group produceert en distribueert de muziekkanalen van XLnt Radio voor klanten van tv-aanbieders als Ziggo en KPN in Nederland en Telenet in België. LiteTV is een 24/7 muziek tvkanaal met popmuziek voor een volwassen doelgroep, dat wordt doorgegeven via Ziggo, UPC, Delta, Vodafone en vele andere tv-aanbieders. 100%NL TV is een tv-kanaal dat Nederlandse muziek biedt, en dat eveneens verspreid wordt via diverse tv-aanbieders. De tvkanalen van de Archibald Media Group bereiken rond de vier miljoen huishoudens in de Benelux.

Stingray Digital heeft meer dan 100 miljoen abonnees in 113 landen. Stingray Digital is eigendom van Telesystem, Novacap en Boyko Investment Corporation. [Radio.NL]