• 18 oktober 2021 12:33

Britt Dekker wordt verslaggever bij SBS6

jun 17, 2014

Britt Dekker: “Ik vind het geweldig dat ik de zaterdagavondshow van SBS6 mag gaan doen met Jochem van Gelder. Wat ik helemaal leuk vind, is dat het Het Beste Idee van Nederland is. Ik keek dat altijd al. Het lijkt mij geweldig om al die grappige, gekke en super goede ideeën straks voorbij te zien komen.” Vanaf 25 oktober is Het Beste Idee van Nederland elke zaterdag om 20:00 uur te zien bij SBS6.

Met Het Beste Idee van Nederland start SBS6 een nieuwe zoektocht naar fantastische uitvindingen van Nederlandse bodem. Groot of klein, jong of oud, iedereen met een goed idee of briljante uitvinding kan zich opgeven voor de nieuwe zaterdagavondshow van SBS6.

In het nieuwe seizoen van de SBS6-show heeft elke aflevering een finalist. In de laatste aflevering strijden de finalisten vervolgens voor de winst. De winnaar ziet niet alleen zijn of haar idee in productie gaan, maar wordt daarnaast ook nog beloond met een geldprijs. [Radio.NL]